egy pillanat...
Shoprenter vs UNAS: Melyik bérelhető webáruházat válaszd?
2024. május 17.
Egy webáruház elindítása nem egyszerű feladat, nem olcsó és az elkészítési idő is elég hosszú. Nagyon fontos ha sajátfejlesztésű oldalt szeretnél, hogy legyen egy kis marketinges és programozói tudásod. Mivel drága, időigényes és szaktudást igénylő munkáról van szó, régebben csak azok tudtak webshopot üzemeltetni, akiknek volt már egy meglévő tőkéje és szakmai csapata, akikkel folyamatosan tudták fejleszteni és aktualizálni webshopjukat. Szerencsére ez mára már megváltozott.
GA4 kisokos
2023. július 31.
Universal Analytics - Google Analytics 4
2023. június 26.
2023. július 1-től megszűnik teljes mértékben a Google Universal Analytics szolgáltatás, melyet felvált a Google Analytics 4 (GA4).
WEBSHOP a FACEBOOKON és az INSTAGRAMON
2020. szeptember 19.
Bemutathatod és árusíthatod, értékesítheted a termékeidet a Facebookon és az Instagramon. Hogy hogyan? Elmondjuk.
A konverziók ösztönzése a facebookon, instagramon
2020. május 5.
Arra ösztönözheted az ügyfeleidet, hogy megismerjék a vállalkozásodat, és megvásárolják a termékeidet. Azokon a platformokon léphetsz kapcsolatba az ügyfeleiddel, amelyeket már egyébként is használnak, többek között a Facebookon vagy az Instagramon.
Hogyan válasszuk ki a tökéletes közösségi média platformokat vállalkozásunk marketingjéhez 2020-ban?
2020. április 21.
Ha több ügyfelet szeretnénk és több bevételt, számos közösségi hálózat közül lehet választani, hogy népszerűsítsük termékünket, szolgáltatásunk. A cikkünk segít abban, hogy a legmegfelelőbb platformot válasszuk ki, hogy elérjük a célunkat.
Mikor érdemes hirdetni a Facebookon és az Instagramon?
2020. április 20.
Ha szeretnéd közönségedet jobban kiterjeszteni és ezzel vállalkozásodat is gyarapítani, organikus tartalmaidat átalakíthatod fizetett tartalmakká bejegyzéseid kiemelésével vagy az oldaladról elérhető más hirdetési lehetőségekkel.
Legyél résen az adathalász és csaló e-mail-alapú támadásokkal szemben!
2020. április 6.
A vírusos helyzet miatt egyre többen dolgoznak Home Office-ban, így egyre többen használják az online kommunikációt. Ezáltal célpontjaivá válnak a csaló e-mail támadásoknak.
Megérkezett a Shopping-kampány Magyarországra is!
2020. február 8.
Hurrá, már Magyarországon is elérhető! A Shopping-kampányok segítséget nyújtanak a termékek népszerűsítésében, mivel még azelőtt részletesen bemutatják a terméket a felhasználónak, hogy rákattintana a hirdetésre.
Instagram vállakozásod számára
2019. november 19.
Több száz millió más emberhez hasonlóan én is imádom az Instagramot, azt a vibráló és sokszínű közösséget, ahol az emberek fényképeket és videókat osztanak meg, és így fűzik szorosabbra kapcsolatukat más emberekkel és vállalkozásokkal.
Marketing KISOKOS
2019. szeptember 10.
Nyiss saját boltot a facebook oldaladon!
2019. augusztus 22.
Facebook-bolt segítségével a Facebookon mutathatsz be és értékesíthetsz termékeket az embereknek.
Ne szórd a pénzed a Google AdWordsben
2019. június 7.
Az AdWordsben egy dolog pofon egyszerű: elkölteni a pénzünket. Természetesen a világ egyik legjobb hirdetési rendszerével akár egy rakás pénzt is kereshetünk, persze csak akkor, ha jól okosan és jól használjuk. Hogyan lehetnek az AdWords hirdetéseink hatékonyak? Milyen hibába ne essünk bele?
Mi is az a "hashtag és miért fontos, hogy használd
2019. május 21.
Már biztosan találkoztál a "hashtag" kifejezéssel és jellel. Most megtudhatod mire is jó! A „hashtag” a metaadat egyik formája, amely egy szóból vagy kifejezésből áll, amely elé hash jelet (#) teszünk. A hashtageket gyakran használjuk a közösségi hálókon (twitter, facebook, instagram...), így azonosítjuk, kategorizáljuk az érdeklődési köröket, „topikokat”, illetve megkönnyítjük a kulcsszavak szerinti kutatást. HASHTAG: Ha nagyon le akarnám fordítani, akkor a "címkézés" lenne talán a legmegfelelőbb szó rá.
Hogyan hatnak ránk a színek
2019. április 11.
Szakemberek, tudósok kutatások segítségével kiderítették, hogy a színek igen fontos szerepet játszanak, hogy mit és hogyan fordítunk le magukban. A színek segítik az asszociációt, a marketing pedig ezt alaposan kihasználja. Akik jártasak a színek pszichológiájában, pontosan tudják, hogyan és milyen színekkel kell hirdetniük egy márkát, egy terméket ahhoz, hogy az sikeres legyen. Legyen szó egy weblapról, egy szórólapról, egy plakátról, egy vállalat logójáról, a jól kiválasztott színek fokozhatják az eladást.
Hogyan szerezhetsz új ügyfeleket
2019. március 17.
Merjünk nagyot álmodni? Vonzzuk be a tökéletes ügyfeleket!
Az ÖNPROMÓCIÓ fontossága. Álláskeresők figyelem!
2019. március 8.
Sokan keresnek munkát és sokan eljutnak az állásinterjúig, azaz egy személyes találkozóig a cég HR-es szakemberéhez. Ez az a pillanat, amikor meg kell győzni őt, hogy a legalkalmasabb mi vagyunk arra a pozícióra. Ennek a legmegfelelőbb eszköze az önpromóció. 
Megszűnik a Google+
2019. február 18.
Billentyűparancsok a Facebook Hirdetéskezelőben
2019. február 13.
A Facebook Hirdetéskezelőben megtekintheted és megváltoztathatod az összes kampányodat, hirdetéssorozatodat és hirdetésedet, valamint az eredményeiket is megnézheted.
Synapse Ads a még hatékonyabb Google kampányokért
2019. február 1.
Jobb kulcsszó kombinációk létrehozása a Synapse Ads alkalmazással
Szerezze meg álmai állását!
2019. január 10.
A megfelelő eszközökkel és készségekkel felvértezve megtalálhatja álommunkáját.
Mi is az a Google Cégem
2018. november 10.
A Google Cégem olyan ingyenes szolgáltatás, amely segít, hogy az ügyfelek rád találjanak, illetve amellyel megadhatod, hogy a cég adatai hogyan jelenjenek meg a Google rendszerében.
Kedvenc 10.01 / Magyarország Imázs filmje 2018
2018. október 22.
A csodák országaként titulálják Magyarországot az imázsfilmünkben.